5 Eylül 2009 Cumartesi

Gece gelenler.



Bak nasıl sacmalıyorum Vol. I.


Konu gereği saçmalama dürtüsü işlemiş olmalı ki böyle bir hataya düşmek üzereyim huzurunuzda. Gecenin bir yarısı daha uykusuz ve bol dumanlı, şarkılı türkülü ilhamlar gelmiş fakat kullanılamamış tarafımdan. Konuyu inceleyecek olursak ki incelemek gerek, insan neden saçmalar veya ne zaman saçamladığının farkına varır diye ikiye ayırabiliriz. Yada bilmiyorum tamamen saçmalıyor da olabilir ruhum.

1-) Insan dahisi neden saçmalar:

Gece yapıcak herhangi kayda değer bir meşkalesi yok ve blog yazmaya çizmeye karar verir. Verir de iyi mi yapmış acaba diye oturup düşünmesi gerekir..

Gündüz fazla uyumuş, gece pireleri de uçuşmadan bir tarafına kaçmış olmalı. Yastıgı tv'nin karşısında kalmış, battaniyesi de yatağında ve o da üşenmiş ellememiş olabilir.

Hayatının şu ciddi dönemini saçmalayarak örtmeye çalışıyor ve belkide en zor kararları almaktan kaçıyor olmalı. ( mizah barındırıcak blog.unutma!)


Çenesi düşmüş arkadaşları tarafından terk edilmiş fakat bir ara bunun intikamı alınmak üzere planlanmış olmalı.

Bir torba cevizi oturup tek basına bitirdikten sonra aynaya bakıp 'yine çok sexiyim' deme hazzına ulaşıp nutellaya geçmiş olmalı.

En önemlisi! Sevgilisi gitmiş, uyumuş ve üstünü de bilerek örtmemiş olmalı.


2- ) Insan dahisi nasıl saçmaladığını farkına varır:

Varmak istemesine varır fakat o düzeye gelene dek sever sacmalamayı, abuk şarkıları dinler / ararken bulur kendini. bkz: Daldan Dala, Daldan Dala, / ALO Aşkm susma / Neremi Neremi... öeah..vs.



Açık olan penceresinden sokak gürültüsünün içeri sızdığını farkına varır, kuş seslerinin arttığını, sabah olduğunu... 


Kahve bardağını kahve içmek için kaldırışının 5. hamlesinde de boş olduğunu farkeder, yenisine de ne gücü ne de hali vardır.


Ev sahibinin sandalyesinin altında artık kendinden geçmiş hatta mırlayarak uyudugunda anlar bulunduğu halet-i ruhiyeyi. Bir de alet-i ruhiye vardır, lakin cinsim bahsetmeye müsait değil, neyse.




Şimdilik böyle bir açılış yapmış olalım diyeceğimiz ve diyeceğiz diye söz verdiklerimize.


Bol saçmalamalı anlar, haller diliyorum.
Mersi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder