6 Eylül 2009 Pazar

Rüyalar da mı gerçek olmaz?


Farkına varma aşaması uzun sürsede rüyaların da ara ara gerçekleşme zorunluluğu vardır. Gören biz, hisseden biz, uyanılan günün ardından da hayalini kuran biz. Neden gerçekleşmesin? Kabus olmak zorunda mı her görülen rüya? Ha genç kız da değiliz ki üstümüz açık kalan rüyalara dalalım, beyaz atlı kuzgun saçlı prensler bekleyelim. Son tespitlerimden yola cıkarsak, yer yer görülen rüyanın görülebilme ihtimali ve bir yerlerde flashback yaşama 'anaaağm rüyamda gördüm lan ben bu aanı!' deme ihtimalimiz yüksek. Sanırım dünyanın her yerinde fransız De-Ja-Vu edebiliyor namussuzlar. 
Lakin rüyanın bir de mecaz tarafı vardır, ne tarafından baktığımız da önemli şu devirde. Çok istenen, arzuulanan manası da kazandırırsak geniş bir bakış açısı da kazanmış olucaz şu satırların ardından.
Çok istenen rüyalara dalma yöntemleri ve kullanıcılar kısmını inceleyecek olursak:
.
Mecazssız Rüyaların Dalma Rehberi:

1-)  Kullanıcı Profili : Teenage kız/erkek/emo (yeni türleri de barındırma açısından, hiç bi yere gitmese 3. kişiye kesin gider mantığı. işi garantiye alma/dötü kurtarma taktiği)
Bu profile girebilecek rüyaları sıralayacak olursak, genelde yoğun duygusal bağlar ile örülü, yeni adım atmakta oldukları hayata 'bok' diyebilen bu kesim için rüyaya dalış önerisi bulunamıyor. Lakin rüyadalar!
*Öneriler: Bir bardak su. İçilmeyecek, ani bir hareketle uykudan uyanmaya teşvik etmekte kullanılıcak.
2-) Kullanıcı Profili :  Askere gidip geldikten sonra bi'şeylere başlayacağına söz veren erkek kısmısı. Yaş önemli değil, geciktirici niyetine 'oku ya kulum' demektedir kendisine.
Bu profile de rüya nasip değildir kendimce. Bir rüyayı sadece görmek yetmez istemek de gerekli!
Öneri : Bir an önce teskere edinile, 3 su yıkanmalı ve rüyaya yatmalı! Gerisini zaten 'Canım' Annelerimiz halletmekte.
3-) Kullanıcı Profili : Evde oturup 'koca' beklemekten usanmamış yaşı da belki kemale erecek kız kısmısı.
Cok cazip bir kullanıcı ile karşı karşıyayız. Uyarmadan geçemicem. Bu kullanıcımızın da yer yer çok renkli, yer yer çok tekdüze gelişen rüyalarını spontane bir sonuca bağlayacak olursak : Pek bize gerek kalmicak gibi görünmekte, kendileri kılı kırk yarıp haklarını almak için her türlü hacı/hoca ak/kara sakallı kullanıcılara yönelip, onlardan gelebilecek her şeyi rüya edinmişlerdir. Rüya olmuşlardır!
Öneri : Geçmiş olsun!
4-) Kullanıcı Profili : 3 kullanıcı dışında kalan tüm kullanıcıları içine almakta. (esnaf hariç, bkz: ben öyle rüya görmedim.) Parlak rüyalarla uyanan ve zaten ki görülen rüyanın da daha iyisine sahip olabileceklerin farkında olan kullanıcı profili. Yerim sizi 'sıkı yorgan kullanıcıları'!
Bu kısım da pek bir öneriye gerek duymaz, duysa da ukala cevaplar verir uğraşamam!
Öneri : Ne haliniz varsa görün! 

Mecazlı Rüyalara Dalma  Rehberi :

'Bir sakız alsam falım cıksa bende içinden çıkılmaz ruyalara dalsam' diyenler için, daha cok beklersiniz demekle yetinmeyip, bir sakız daha alın 'vatan kazanır, ülke kazanır' kampanyasına da destekte bulunun diyorum.

'İçimde bir his var, evet o gün bugün!' diyenler için, çok çalıştınız çabaladınız, biraz ara verin, tatil yapın nebilyim. Rüyanız başarıyla gerçekleşti!

'Çok mutsuzum, hiç bir isteğim de olmuyöör yerebbim.' diyebilenlere, canlarım, çok güzel kızların/erkeklerin sizi karşılayacağı bir gezegene gidin, kırları da vardır muhakkak, koşun eğlenin.Pipinizin üstündeki mıknatıs etkisini de azaltırsanız sanırım tam olucak. Rüya değilmi işte, az daha sabredin. Sinerji daha fazla sinerji..


Bilinç altımızda da suç aramamak gerek, sanrılı rüya dönemlerinizden orta şekerli kahve kıvamında uyanmanız dileğiyle.

Mersi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder